woensdag 31 augustus 2011

Tien, negen, acht, zeven, zes, ...

Het is zover, de tijd is gekomen, nog slechts 19 dagen! We kunnen officieel beginnen aan de countdown van het nieuwe seizoen van Sewing is Fun, zonder als compleet gek beschouwd te worden omdat we al van het einde van het seizoen uitkijken naar het begin van het volgende!Onze eerste bijenkomst gaat dus door op 19 september.

Het concept van Sewing is Fun blijft hetzelfde: in principe werk iedereen aan waar hij/zij zin in heeft. Maar lieve dames en misschien ook wel heren, wij bieden u dit jaar nog iets extra aan! Elke bijeenkomst gaan we zorgen voor een gezamelijk project, gaande van rokjes en hoodies tot tasjes, mutsen en meer van dat fraais. Indien u wenst mee te doen kan dat, maar heeft u een anders project in gedachten dan gaat u gerust uw gang. Patronen voor de groepswerkjes worden voorzien door ons, u brengt de stofjes mee.

Wat kan u verwachten op 19 september? awel, ten eerste de inschrijvingen. Zoals u misschien al weet, of misschien nog niet weet, werken we vanaf dit jaar met beurtenkaarten. Deze kan u bekomen aan de democratische prijs van 25 eurootjes voor 10 waanzinnig leuke bijeenkomsten! Indien u nog niet zeker bent hoeveel keer u ons gaat vergezellen kan u nog steeds gewoon per keer betalen. Daar rekenen we 3 euro voor, wat nog steeds geen geld is voor alle plezier, roddels, hulp en ook wel naaipatroontjes die wij u bieden.
Ten tweede, het eerste projectje van het seizoen: flocken.
Heeft u een t-shirt, rokje, jurkje of gelijk wat, dat nodig een grappige, mooie, leuke toets kan gebruiken? Breng mee! We proberen er samen een leuke en mooie tekening op te zetten. Flockfolie zal worden voorzien die avond, maar deze dient u wel nog aan te kopen ter plaatse. Heb je flockfolie liggen en heb je geen idee wat ermee aan te vangen? meebrengen die handel, wij helpen u op weg. Breng ook mooie prentjes en tekeningen mee wat we op de flockfolie kunnen tekenen op de t-shirt kunnen flocken. Denk: appels, kersen, bambi's, tractors, vliegtuigen,...
Heeft u geen flauw idee wat flocken en flockfolie is? klik dan eventjes hier.

Graag hadden wij u ook gevraagd om op 19 september zeker gepaste centjes mee te nemen zodat we geen problemen krijgen met teruggeven van wisselgeld.
Voor de nieuwelingen: breng ook een verlengsnoer of een multi-stopcontacten-spul mee zodat we genoeg stopcontacten hebben en er ook aan kunnen. Indien we met veel zijn hebben we anders niet genoeg stopcontacten. En vergeet uiteraard uw stikmachine en naaigerief (meter, potleed, speldjes, stof, ritsen, knopen,...) niet

We hopen dat we u kunnen verwelkomen! tot snel!



2 opmerkingen:

  1. Hallo,

    Ik heb een dikke maand geleden via de facebook pagina een beticht gestuurd met de vraag of er nog plaats was voor mij in jullie naaiclubje. Maar tot nu toe geen reactie op gehad. Dus probeer ik het op deze manier. Ik kan niet zeggen dat ik een heel ervaren naaister ben, maar heb toch al enkele spullen in elkaar geknutseld, zoals wiegbekleding, dekentjes, lakentjes en enkele jurkjes voor mijn dochtertjes.
    Kan u me aub iets laten weten?

    Bedankt,

    Eline

    BeantwoordenVerwijderen